TV LG 43UR81003LJ – 8 setări şi funcţionalităţi pe care trebuie să le ştii

TV LG 43UR81003LJ – 8 setări şi funcţionalităţi pe care trebuie să le ştii

Recunoaştere melodie. De pe Live TV sau intrarea HDMI, LG 43UR81 caută titlul piesei. Ba chiar o poţi fredona în microfonul telecomenzii, cu versuri, sau fără. Prima mea încercare de a folosi, s-a soldat cu o potrivire de 98% al piesei “around the world’ 🙂

Oprire ecran. Ştiri, muzică… ideea e.că nu stai să te uiți la el, opreşte ecranul şi fă economie de curent cu această opţiune accesibilă rapid.

Mod protecţie ochi. Reducerea luminii albastre, nocive pentru ochi. Cum avem la mobile Eye comfort view, acum şi la tv e prezent filtrul software de reducere a tonului albăstrui care oboseşte ochii.

Setări familiale. Vrei reguli de acces la televizor? Ore permise, volum, protecţie ochi? LG s-a gândit, la un control parental, cu rapoarte cu tot. Sunt destui părinţi care-şi lasă copii doar o oră pe zi la tv sau gaming.

Blocare canale (posturi pentru adulţi), aplicaţii din smart hub, porturi HDMi, aveţi control total pe bază de PIN setat la prima utilizare.

Serviciu AI. Exagerată niţel denumirea, grupează câteva funcţii inteligente. Setări de comenzi vocale, luminozitate automată, audio optim.

Cursorul de magic remote se poate ajusta ca mărime şi răspuns.

Home office cuprinde google drive, google docs, calendar şi variante de remote desktop.

Aici, prezentarea video:

LG 43UR81003LJ , prin webOS, oferă mult. Prin nVidia geForce Now! se transformă chiar şi în consolă de jocuri. Un abonament lunar (pentru platforma nVidia) şi un game pad compatibil vă scapă de grija unui hardware de gaming, un PC costisitor. Aici puteți vedea comportamentul în jocuri:

Puteți accesa Televizor LG 43UR81003LJ 50UR81003LJ 55UR81003LJ Review complet

Cumpără:

Sigilat: Oferta actuală.

sau

Cumpără televizorul prezentat.
Resigilat, în stare impecabilă, factură și garanție.
Vezi preț Televizor LG 43UR81003LJ 50UR81003LJ 55UR81003LJ


Dă like paginii noastre de facebook și află primul când vindem televizoarele prezentate, la cel mai bun preț.

Review și tutoriale televizoare. Abonează-te pentru prezentări relevante!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *